2014. november 16.

DXN Spirulina


A DXN gyógyító gombái között mit keres a Spirulina? Nem véletlenül van itt a kék-zöld alga, hiszen az emberi szervezet számára a legértékesebb, legharmonikusabb táplálék. A DXN-nek sikerült olyan koncentrátumban létrehoznia, amely teljes mértékben megőrzi az egyes alkotóelemeket. 4 szem Spirulina kapszula egyenértékű 1 kg zöldség ásványi anyag és vitamin tartalmával. Mire is jó a Spirulina? Olvasd tovább.....

A spirulina, vagyis a kék-zöld alga 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. WHO adatai szerint a Spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél.

Gondolatébresztő:
A természet minden eleme összefüggésben van egymással, és az emberiség is a természet része, még ha ettől próbálunk is (helytelenül) elszakadni. A Földön több száz millió tonna alga terem, vagyis a természet gondoskodni szeretne rólunk, ha hagyjuk magunkat. 

Érdemes azon is elgondolkodni, hogy az emberiség mai életében hogyan fér bele napi 1 kg zöldség elfogyasztása. Abba nem mennék bele, hogy milyen fontos élettani hatása van a különböző zöldségeknek, mert ezt mindenki tudja. Az viszont elgondolkoztató, hogy a föld kiszipolyozása hogyan csökkentette a zöldségek ásványi anyag tartalmát. És akkor van valami, történetesen a Spirulina, ami pótolja mindezt? Szinte hihetetlen, de igaz. Na, de folytassuk a Spirulina hatásaival.

Az ma már tudományosan bizonyított, hogy a Spirulina több mint 100 pótolhatatlan biológiailag aktív anyagot tartalmaz, fehérjéket, 16 fajta aminosavat, rengeteg féle vitamint, krómot, vanádiumot. Az alkotóelemekből egyértelműen levezethető, hogy a Spirulina milyen hatásterülettel rendelkezik az egészségünkre vonatkozólag. 

Nem szeretnélek untatni, csak néhány példát sorolok fel:

  • Antibakteriális, normalizálja a bélflórát.
  • Vérnyomás csökkentő.
  • Csökkenti a koleszterinszintet.
  • Erősíti, illetve normalizálja az immunrendszer működését.
  • Normalizálja az anyagcserét. (Naná, gondolj bele, 1 kg zöldséget eszel meg!)
  • Lúgosító hatása van. (kiveri belőled a savakat!)
  • Könnyen emészthető vas forrása. (Viszlát alacsony vastartalom!
Egy tudományos értekezésben japán tudósok azt állították, hogy a súlyos cukorbetegségben szenvedőknek a Spirulina  8 heti szedése után a cukorérték az enyhe lefolyású cukorbetegek szintjére csökkent. 

Magyarországon kb. 500 ezer ember szenved cukorbetegségben, és legalább még ennyien rejtve vannak. Náluk majd akkor derül ki, ha romlik a látásuk, vesebetegek lesznek, nem gyógyulnak a sebeik, stb. 
Ennek alapján ne csodálkozzatok, ha Spirulina nagykövet leszek! Napi 4 szem DXN Spirulinával rengeteg ember megmenthetővé válna. 
Nézd meg a hivatalos DXN oldalamat, a Spirulina 120 (4 tabletta 30 napig) 4.150,- Ft, vagyis durván napi 135,-Ft-ért hatalmas lépést teszel az egészségedért. Persze ne csak magadra, de családtagjaidra, ismerőseidre is gondolj, sok ember életét tudnád javítani.

Lépj kapcsolatba velem, hogy már holnaptól egészségesebben élj.
Polyecskó Tibor
Mail: potib1989@gmail.com
Tel.: 06 30 22 73 444

Forráskánt a "Természet doktorai" című kiadványt használtam.

Facebook-on is megtalálsz, keresd az Apuci Kávét.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsi vagyok a véleményedre, de kérlek, ne itt tombold ki magad.:)