2014. november 4.

Ganotherapeuta - Jane Yau

A DXN intranet (online iroda) azért is csodálatos, mert rengeteg előadást tudsz megnézni a saját tempódban. Kiválaszthatod a számodra érdekes dolgokat, és persze átugorhatod az unalmasakat is. Így akadtam rá Jane Yau magyarországi előadásaira. Ma küldtem neki egy mailt az 1. típusú cukorbetegséggel kapcsolatosan.

Jane Yau-ról azt érdemes tudni, hogy gyakorlatilag mindent tud a gombákról, a szervezetre gyakorolt hatásairól. A DXN malajziai központjában dolgozik, küldetésének érzi, hogy az emberek minél szélesebb körét tájékoztassa, megmentse őket a betegségektől.
Ha megnézed a honlapját, Te is meggyőződhetsz arról, milyen áttekintően, érthetően magyarázza az emberi test működését, a gyógygombák hatásait.

A honlapján olvashatsz még a képzettségeiről, szakmai tapasztalatairól, de főleg arról a lendületéről, amely vezérli Őt az egészséges életmód terjesztésében.

A magyarországi előadássorozatának utolsó részében a közönség is kérdezhetett. Mondanom sem kell, csak úgy záporoztak a kérdések különböző betegségekről, illetve arról, hogy ezt vajon Jane hogyan gyógyítaná, mit javasol. Jöttek a kérdések a magas vérnyomástól kezdve, a gyomorpanaszokig (elég komoly panaszok, például gyomorrák, reflux, gyomorfekély, stb.), és persze, vagy inkább úgy mondom, hogy sajnos, a különböző daganatos betegségek gyógyítási lehetőségeiről is kérdezték.

Viszont kevés kérdést kapott a cukorbetegségről. Azt azonban sokan mondták, és ő is megerősítette, hogy nyugodtan írjunk neki, minden levélre válaszol. És én ezt most megtettem.

Kimondottan az 1. típusú (inzulinos) cukorbetegséggel kapcsolatosan, az alábbi kérdéseket küldtem el neki:
1. Hogyan lehet regenerálni a béta sejteket, hogy újra inzulint termeljenek?

2. Van remény arra, hogy újra működjenek a béta sejtek?

3. Gyakorlatod során találkoztál olyan emberrel, aki az 1.típusú cukorbetegségből meggyógyult?

4. Mit, mennyit, és milyen hosszan kellene szedni a különböző gyógygomba kapszulákat?

Úgy tudom, hogy Jane minden e-mail-re válaszol 1-2 napon belül. Újra jelentkezem, amint megkapom a válaszokat.
Addig tudj meg sok okos dolgot a hivatalos oldalamon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsi vagyok a véleményedre, de kérlek, ne itt tombold ki magad.:)