2014. november 17.

Karácsonyi ajándék ötlet


Valljuk be, ha találkozunk egy cikkel, vagy hirdetéssel, ami az egészségről szól, akkor legtöbbször magunkra gondolunk. Nincs ezzel semmi baj, elsősorban magunkért vagyunk felelősek. Az ajándékozás más, legtöbb ember szívesebben ad, mint kap, csak ne lenne az a sok nyűg, rohanás, ami az ajándékok kiválasztásával, és beszerzésével jár. Ezt a tortúrát most megspórolhatod.





Nem szeretném ragozni ezt a témakört, sokkal inkább néhány ötletet adok, milyen Ganoderma termékeket tudsz ajándékozni Karácsonyra, születés-, névnapra.

Az alábbi ajándékokról bővebb információt a zarandok.egeszsegeskave.hu oldalon találsz

A kávé örök ajándék. Most egy sokak számára ismeretlen, lúgosító kávéval lepheted meg szeretteidet. Azért lúgosító, mert a Ganoderma közömbösíti a kávé csersav tartalmát, így azok is nyugodtan fogyaszthatják, akik gyomorpanaszokkal küszködnek.

A következő nagyon finom kakaó, és tea nagyon kellemes a téli estéken, amit a Ganoderma nyugtató hatása csak tovább fokoz.


A DXN Ganoderma termékei között több illatszert, bőrápoló krémet is találsz. A szépségipar most kezdi felfedezni a Ganoderma bőrnyugtató, finomító hatását. Hidd el, tapasztalatból tudom, hogy milyen csodálatos változásokon megy keresztül a bőröd.

Akár külön, de máshoz illesztve ajándékozhatsz Ganoderma egészséget, mondjuk egy Oroszlánsörény gombát. Hidd el, alig várják majd, hogy elkezdhessék a kúrát, ráadásul már napokon belül érezhető a jótékony hatás.

A WEBÁRUHÁZ-ban még több ajándékötletet találsz.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsi vagyok a véleményedre, de kérlek, ne itt tombold ki magad.:)