2014. november 11.

Megérkezett Jane válasza!

Megérkezett Jane válaszlevele! Ebből kiderülhet, hogy milyen esélye van valakinek 1. típusú cukorbetegségből meggyógyulnia. Az nem kérdés számomra, hogy a 2. típusú (enyhébb) cukorbetegség a DXN termékek segítségével visszafordíthatóak. Érdemes megnézni a választ.

Mint emlékeztek, az előző blogban leírtam azokat a kérdéseket, amelyeket Jane Yau-nak küldtem el, konkrétan, hogy milyen lehetőségei vannak az 1. típusú cukorbetegeknek. Íme a válasz:
Kedves Tibor!
Köszönöm szépen a kérdéseidet.
Az 1. típusú diabétesz autoimmun betegség. Miért van az, hogy bizonyos emberek hajlamosabbak az autoimmun betegségre? Mint tudjuk, az immunrendszert folyamatosan befolyásolja az elfogyasztott élelmiszer, az ételekben, ivóvízben, levegőben lévő mérgező anyagok, toxinok. De akár a bőrön át is kerülhetnek toxikus anyagok a szervezetünkbe, amely okozhat alacsony minőségű, de krónikus gyulladásokat a szervezetünkben anélkül, hogy ez különösebb tünetekkel járna. Tehát ezeket észre sem vesszük. Viszont ezek tönkretehetik a testünk öngyógyító képességét.
Ráadásul a stressz, negatív érzelmek késleltetik az immunrendszert, ami így kiegyensúlyozatlanná válik. Így az immunrendszer egyensúlya felbomlik, és tévesen megtámadja az egészséges testrészünket, mert nem ismeri fel, pontosabban nem tudja megkülönböztetni a beteg és az egészséges szerveinket. Így támadja meg a T sejteket is, amelyek az inzulint termelik. Megtámadja, mert azt hiszi, hogy ellenség, és elpusztítja őket. A megoldás tehát az immunrendszer egyensúlyának megteremtése, amely a megfelelő tápanyagok bevitelével elérhető, vagy javítható.
A DXN termékei tartalmaznak olyan tápanyagokat, amelyek fokozzák az immunrendszer gyógyító tulajdonságait. Azt már én teszem hozzá, hogy mellette a stressz, és a negatív érzelmek megszüntetése elengedhetetlen.
A DXN termékei közül a RG+GL (Ganoderma gomba), Cordypine (enzim), a  Morinzhi (Noni Juice), az Oroszlánsörény gomba, és a Spirulina tartalmazza ezeket a tápanyagokat, vagyis ezek képesek az immunrendszer egyensúlyát megteremteni.
Amikor a szervezet megkapja ezeket a tápanyagokat, akkor az immunrendszer egyensúlya javul, így képes felismerni (megkülönböztetni) az egészséges és beteg szerveket, és abbahagyja az egészséges szervek támadását. Ekkor megvan az esély arra, hogy helyrehozza a sérült területeket. Naponta végzi el a kisebb „javításokat”, ezzel az állapot javítható. Erre időre van szükség.
Megadom a DXN termékeit, amellyel a gyógyulási funkciók, sejtek, szövetek, szervek, és a testünk egész rendszere „beindul”, vagyis az immunrendszer kiegyensúlyozottá válik, a test természetes gyógyító tulajdonságai helyreállíthatóak.
Azonban, akinél az 1. típusú cukorbetegség sok éve fennáll (mint például nálam is, és ráadásul már 52 éves vagyok), ott nem valószínű, hogy a hasnyálmirigy inzulintermelő képessége visszafordítható. Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a szövődmények megelőzésére, leginkább a vérerekkel kapcsolatos problémák megelőzésre. Azt már szintén én teszem hozzá, hogy az erek problémáival kapcsolható össze a vese, szív, szem, stb. problémák
Tehát Jane Yau a következő DXN termékeket javasolja:
  1.       Morinza 30ml + Cordypine 10ml, ezt naponta 2x
  2.       Spirulina: 2x5 tabletta
  3.       Oroszlánysörény gomba: szintén 2x5 tabletta
  4.       Cordycep: 21 kapszula
  5.       RG és GL kapszulák, hetente folyamatosan emelve a mennyiséget, míg végül a 4. héten napi 6-6 kapszula, és ezzel a mennyiséggel folytatni.

Üdvözlettel,
Jane Yau
Ganotherapy Consultant
Preventive Health and Nutritional Consultant
Website: http://janegano.blogspot.com  www.facebook.com/janeyau
Első reakcióim Jane levelével kapcsolatosan:
   1. Az enyhébb, 2. típusú cukorbetegség a ganoderma, és más gyógygombák segítségével teljesen visszafordítható.

2. Akik még „friss” betegek, ott azonnal el kell kezdeni az immunrendszer egyensúlyának megteremtését.

3. A „régi motorosok” esetében már ne azzal foglalkozzunk, hogy „kinyírjuk” a cukorbetegséget, hanem sokkal inkább azzal, hogy a szövődmények ne jelentkezzenek.

4. Nyilván a Jane által javasolt szereket csak a tehetősebb emberek képesek megvásárolni. Tehát a cél adott: egy nagyon hatékony hálózatot kell felépíteni, amellyel olyan nagyságú passzív jövedelmet eredményez, amellyel nem gond a fenti termékeket megvásárolni.

5. Talán ezzel kellett volna kezdenem, minél több ember figyelmét felhívni a megelőzésre, és a betegség visszafordíthatóságára.
-       a cukorbetegségre hajlamos emberek figyelmét,
-       a 2. típusú cukorbetegek figyelmét (egyértelmű, hogy itt még van visszaút)
-       a cukorbetegségben szenvedő gyerekek, fiatalok szüleinek a figyelmét, hiszen itt még nem olyan régi betegségről van szó, illetve a fiatalok immunrendszerének egyensúlya sokkal könnyebben visszaállítható.

Én most az alábbi DXN termékeket használom (ezt tehetem meg anyagilag):
-     Csak ganodermás kávét iszom (a régi már nem is esik jól).
-    GL kapszula + Oroszlánsörény gomba, napi 4 – 4 kapszula, + 2000 mg C-vitamin, mert  a C-vitamin fokozza a gombák felszívódását. Mindezt reggel éhgyomorra, mert ez szintén javítja a felszívódás hatékonyságát.
-  Spirulina, napi 4 bogyó. Az alga csodálatos hatásairól már biztosan hallottál. A DXN Spirulina 4 tablettája egyenértékű 1 kg zöldség elfogyasztásával. Most azt mondod, hogy Te eszel zöldséget? Lehet, de ennyit biztosan nem, és a mai zöldségek tápanyag tartalma a tizede, mint ami volt 30 évvel ezelőtt. Mindezek miatt a Spirulinára a legkevésbé sem sajnálom a pénzt.
Amint már a fentiekben írtam, a célom egyértelműen az, hogy a DXN passzív jövedelméből simán meg tudjam venni a Jane által javasolt DXN készítményeket.

Téged viszont arra kérlek, hogy küldd el, vagy oszd meg ezt a bejegyzést minél több emberrel, mert hátha segít valakinek. Ezzel nem ártasz senkinek, hiszen a döntés mindenkinek a saját kezében van. Sokakat esetleg nem érdekel, de sok embert érdekelhet, és segítséget kapnak.
Köszönöm szépen!

A bejegyzést szerkesztette:
Polyecskó Tibor
potib1989@gmail.com
zarandok.egeszsegeskave.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kíváncsi vagyok a véleményedre, de kérlek, ne itt tombold ki magad.:)