HOGYAN KEZDTEM


ELŐZMÉNYEK

Az "előző életemről" annyit tudnod kell, hogy multiknál dolgoztam egészen magas beosztásokban. Váltani akartam, kerestem az utamat, de véletlenül sem akartam felelőtlen dolgokba belemenni. Sok ismerősöm, barátaim kerestek meg különböző "multileveles" ajánlatokkal, de mindig azt éreztem, hogy ez "lenyúlás". Befizetni nagy kezdőösszegeket, és minden hónapban csak vásárolni és vásárolni, közben erről másokat is meggyőzni (beléptetni), nos, ez soha nem tetszett nekem. Viszont azt is tudtam, hogy ez egy hatalmas iparág, és biztosan van olyan termék, ami egészséges, és erről saját magad is rövid időn tapasztalatokat szerezhetsz, és nem kell nagy összegekkel beszállni.

Egy alkalommal, orvosi kezelés közben, véletlenül fültanúja voltam egy ápolónők közötti beszélgetésnek. Csak annyit hallottam, hogy "Én nem tudom, de szerintem ez a kávé nagyon jó! A férjem is issza, és azt mondja, hogy azóta sokkal frissebb, elmúlt a fáradékonysága, nagyon jól alszik, és már más kávét nem is iszik, csak ezt."
Otthon rögtön az interneten kezdtem el keresgélni, milyen kávé is lehet ez, amikor ráakadtam a DXN Ganoderma termékeire, köztük a kávéra is.

HOGYAN KEZDTEM

Elolvastam szinte mindent a Ganoderma (Pecsétviasz) gomba termesztéséről, több ezer éves múltjáról, alkotóelemiről, gyógyító hatásairól. Mivel japán, és kínai tudományos egyetemek, intézmények, illetve elismert professzorok tudományos eredményei egyértelműen bebizonyították a Ganoderma gomba egészségre gyakorolt hatását, ez teljes mértékben meggyőzött arról, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom.


1. Olvastam arról is, hogy egyértelműen bebizonyosodott a Ganoderma gyógyító hatása az anyagcsere,- máj-, vese-, cukorbetegségek esetében. Arról is írtak, hogy a vérkeringést serkenti, hiszen a vér oxigénszállító képességét legalább a másfélszeresére növeli.

2. Ráakadtam egy honlapra (ugyanolyan volt, mint most az enyém is, a zarandok.egeszsegeskave.hu, ahol tájékozódtam a termékekről, árakról, és közben feliratkoztam a DXN hírlevélre is.

3. Láttam, hogy jelentős, 25%-os különbség van a fogyasztói-, és a törzsvásárlói árak között, ezért megnéztem, hogyan lehetnék én is törzsvásárló. Akkor én még csak Ganoderma kávét akartam vásárolni.

4. Kiderült, hogy ehhez regisztrálnom kell, melynek díja 5.000-, forint, és csak egyszer kell kifizetni. Gyors fejszámolással:) arra jutottam, hogy ez négy csomag kávé vásárlásával vissza is jön. Így nem vacakoltam, rögtön regisztráltam. Azért óvatos voltam, és a regisztrációs díj befizetésével együtt vásároltam is, és tényleg olcsóbban jutottam a kávéhoz, és természetesen ez azóta sem változott.

5. Azonban a regisztrálással még egy másik "kincshez" is hozzájutottam, hiszen ingyen kaptam egy saját webáruházat, belépési kódot a DXN Ganoderma cég belső intranetes oldalára, ahol óriási tudásanyagra bukkantam. Oktatási anyagokra, videókra, képekre, információs anyagokra, vagyis mindenre, amivel az online marketinget gyorsan felépíthetem, és szinte perceken belül egy online vállalkozást indíthatok.

6. Miközben örömködtem a saját webshopomban, a kávét is iszogattam, és nálam már pár nap múlva jelentkeztek a pozitív hatások. Konkrétan dinamikusabb lettem, sokkal frissebb, és aktívabb. Ami viszont egyértelműen meggyőzött: az anyagcserém javulása, illetve a cukorbetegségem miatti inzulin mennyiség csökkentése! Ja, és a fogyókúrámra is nagyon jó hatással volt. Vagyis egyértelmű, mérhető tapasztalatokat szereztem, és ez még csak a kezdet volt, néhány napi kávéfogyasztást követően.

7. Közben a DXN mentorom, akitől nagyon sok támogatást, segítséget kapok, megerősített abban, hogy a legfontosabb, hogy a saját tapasztalatokról beszéljek másoknak, ne a terméket "tukmáljam", mivel a Ganoderma pozitív hatásai egyértelműek, milliószor bizonyítottak.


Következtetéseim a ganoderma gomba gyógyító hatásain túlmenően: igenis működik az online hálózatépítés, tehát a munka jelentős részét otthonról is lehet végezni, és ezt online marketing munkával nagyon jól meglehet támogatni.

Mindezeket azért írtam le Neked, mert ezeket a kezdeti lépéseket bátran merem ajánlani. És ami a legfontosabb, hogy a leírt kezdeti lépések számon kérhetőek rajtam, hiszen ezen a honlapon is megtalálható a nevem, elérhetőségem, szóval felelősséget vállalok, mert tudom, hogy Te sem szeretnél meggondolatlanul belevágni a Ganoderma kávé utadba.

Legalább a Te, és a rokonaid, ismerőseid egészsége miatt ne hagyd ki ezt a lehetőséget, itt az alkalom.